Fra mudder og mountainbike – til stiletter, kjoler, glitter og glimmer

Jeg fandt mig selv stående, på det proppede pigetoilet og betragte alle de andre piger. Jeg prøvede at overbevise mig selv om, at jeg ikke passede ind. Her på pigetoilettet havde jeg jo ikke mudder op til knæene, som jeg plejer. Jeg havde ikke min mountainbike under mig, og jeg manglede i den grad mine sneakers og ovesize T-shirt. Men lige meget hvor meget jeg prøvede at overbevise mig selv om, at jeg virkelig ikke passede ind mellem stiletter, kjoler, glimmer og glitter, så nød jeg det virkelig!

I foråret 2012 tog jeg med meget begrænset modelerfaring, min veninde under armen og mødte op til casting på Queen Of Scandinavia. Jeg havde ikke nogen egentlige forventninger til konkurrencen, og hvor langt jeg ville gå. Jeg var mødt op for at få en oplevelse og nogen gode billeder. Pludselig en dag ringer min telefon, og det er Josephine Helbrandt i den anden ende. Hun fortæller mig, at jeg er gået videre til finalen, og pludselig går det op for mig, at jeg nu er på afveje fra mine ellers så fastlagte principper. Hvordan skulle jeg dog nogensinde få mig selv til at gå på en catwalken i en lang gallakjole, med glimmer overalt og et stort blændende smil?

Helt fra start havde jeg mange fordomme om hvilke typer, der stiller op til sådan en finale, men der blev jeg hurtigt sat på plads. De andre finalister var simpelthen så søde og imødekommende. Med min frygt for det ukendte: Falske øjenvipper, stiletter og fine kjoler, påtog jeg mig hurtigt en skeptisk rolle, for tænk hvis jeg pludselig blev drøm som skønhedsdronning?

Der var ingen tvivl i de andre pigers øjne. Det her var deres drøm. En drøm de var klar til at kæmpe for, og pludselig gik det op for mig, hvor stor det her var.

På finaleaftenen hvor alt var blevet øvet, tøjet var fundet og makeuppen var lagt af de dygtigste folk, var jeg simpelthen så spændt. Overvældet af en enormt lærerig weekend, og alligevel fandt jeg mig selv stående lidt små fortabt, på det proppede pigetoilet og betragte folk. Jeg prøvede at overbevise mig selv om, at jeg ikke passede ind. Her på pigetoilettet havde jeg jo ikke mudder op til knæene som jeg plejer. Jeg havde ikke min mountainbike under mig og jeg manglede i den grad mine sneakers og ovesize T-shirt. Men lige meget hvor meget jeg prøvede at overbevise mig selv om, at jeg virkelig ikke passede ind mellem stiletter, glimmer og glitter, nød jeg det virkelig!

 Jeg nød ikke mindst at gå på catwalken og folks efterfølgende kommentarer om min deltagelse i Queen Of Scandinavia, nyder jeg stadig i dag! Det giver enormt meget respekt, når man lader sig kaste ned i et sæt gennemsigtigt lyserødt undertøj, hvor man absolut intet kan skjule. Man står i sin absolut skrøbeligste position, men alligevel med et kæmpe smil på læberne.

At deltage i Queen Of Scandinavia gav mig utroligt meget selvtillid på en helt anden måde, end jeg har haft før. Pludselig havde jeg rent faktisk LYST til at tage en kjole på, når jeg skulle i byen. Jeg har LYST til at være lady, og ikke bare gå rundt i mine oversize T-shits.

  

Til finalen på Queen Of Scandinavia kom jeg ikke i Top10, men det blev jeg faktisk ikke ked af. Bare uendeligt taknemlig for den store oplevelse, der netop var landet i min baggage.

Da det blev hverdag igen, og jeg var begyndt at falde til ro, blev jeg mere og mere irriteret på mig selv over, at jeg ikke lige havde holdt øjenkontakten med dommeren bare lidt længere, eller svinget lidt mere med håret. Det gik mere og mere op for mig, hvor meget jeg bare havde lyst til
at gøre d
et hele om igen, denne gang for at vinde! 

Derfor blev der heller ikke ét sekund tøvet, da jeg så at Josephine afholdte casting til Miss Global Teen. Det var NU, at jeg havde chancen for at vinde. Jeg ville gøre mit absolut bedste for at fortælle dommerne, hvor meget Queen Of Scandinavia har ændret mig. Hvor meget jeg har lyst til at repræsentere Danmark og gøre mit absolut bedste for at vinde internationalt!

Det er stadig ikke helt gået op for mig endnu – men Josephine ringede efter castingen! Jeg må ærligt erkende, at jeg nærmest ikke hørte et ord efter, Josephine havde sagt sætningen
”Du skal repræsentere Danmark ved Miss Global Teen”

Åhhh INGEN tanker var samlet på daværende tidspunkt, men hold nu op hvor blev glæden spredt hurtigt, da det gik op for mig, hvad det var, Josephine ringede for at sige. Det største smil har været klistret fast på min læber siden. Jeg er så dybt taknemlig for den her mulighed, og vil gøre mig absolut bedste for at repræsentere Danmark bedst muligt og være en god rollemodel. Det er så surrealistisk, det eventyr der venter på mig, men med støtte fra alle mennesker omkring mig, er det enormt motiverende at holde fokus. Det bliver enormt grænseoverskridende at skulle alene af sted til Argentina, men med hele SU’en brugt på nye stiletter og flotte kjoler er jeg mere end nogen anden klar til at tage af sted.

Alligevel må jeg ærligt erkende, at jeg aldrig havde set mig selv stå som Danmarks repræsentant til en international skønhedskonkurrence, men hele oplevelsen til Queen Of Scandinavia lærte mig utroligt meget. Med mine fordomme om skønhedskonkurrencer, banket godt og grundigt i jorden, er jeg overbevist om, at jeg vil det her. Det kræver simpelthen så meget mere mod, end jeg havde regnet med, at vise sig i den absolut mest sårbare position, hvor alle er i stand til, at kunne dømme dig. Alligevel har jeg så meget gåpåmod, og lader mig ikke skræmme af noget.

En drøm er gået i opfyldelse.

// Mitzi

 

5

 • Four score and seven minutes ago, I read a sweet arlitce. Lol thanks

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hi fantastic website! Does running a blog similar to this take
  a massive amount work? I have absolutely no expertise in computer programming but I had been hoping to start my
  own blog soon. Anyways, if you have any recommendations or
  techniques for new blog owners please share.

  I understand this is off topic nevertheless
  I just needed to ask. Appreciate it!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Oh my goodness! Awesome article dude! Thanks, However I am having troubles with your RSS.
  I don’t understand why I am unable to subscribe to it. Is there anybody else having similar RSS problems? Anyone that knows the answer can you kindly respond? Thanx!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hi, I do believe this is an excellent blog.

  I stumbledupon it ;) I am going to revisit yet again
  since i have bookmarked it. Money and freedom is the greatest way to change,
  may you be rich and continue to help other people.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • whoah this weblog is magnificent i love studying your posts.
  Keep up the good work! You already know, a lot of individuals
  are searching around for this information, you can aid them greatly.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FITNESS TIP #1