Jeg vil giftes ...

Afrejse til World Miss University

Den 23 juli blev Mia kåret som vinder af Queen Of Scandinavia.
Dermed modtog hun titlen som World Miss University Denmark 2012.
I dag er hun landet til den internationale konkurrence i Sydkorea.
World Miss University er en af verdens største og mest anerkendte konkurrencer.
Jeg håber og krydser alt, hvad jeg kan for, at det skal gå Mia godt,
og jeg ved at der venter hende en helt fantastisk oplevelse.

 

Inden Mia satte sig ombord på flyet i København, skrev hun følgende:

“Så er det endelig blevet tid til afrejse!! Jeg glæder mig helt enormt meget til at repræsentere Danmark i Sydkorea! Siden den dag hvor Josephine ringede og gav mig de præcise datoer for mit ophold i Sydkorea, har jeg først og fremmest knoklet med at få ordnet alt med skolen. Skolen har været meget støttende og bl.a. rykket en af mine afleveringsdatoer. Det betyder meget for mig, med støtten fra mit universitet.
Støtte har jeg generelt fået rigtig meget af. Lige fra familie og venner, som virkelig har været der for mig og hjulpet og så til kollegaer, der har stået klar til at tage mine vagter på jobbet.

Da skole, arbejde og andre praktiske dagligdagsting endelig var på plads, var det tid til at fokusere på min tid i Sydkorea. Jeg har brugt meget tid på at læse og udfylde officielle papirer, været på photoshoot og lavet en lille video med informationer om mig selv, som er sendt af sted til konkurrencen.

 

I træningscenteret har jeg også brugt en del tid her op til afrejse. Sund kost og motion
har altid været en del af min dagligdag, men der er selvfølgelig skruet lidt ekstra op,
nu jeg skal af sted til en international skønhedskonkurrence.

Derudover har forberedelserne selvfølgelig bestået af shopping, shopping og mere shopping. Min elskede mor har været med mig rundt og finde det lækreste tøj og de smukkeste kjoler. Med kufferterne pakket står jeg nu klar til at drage af sted mod mit livs eventyr. Med Josephines håndbog i den ene hånd, kufferterne i den anden og med sidste års danske repræsentant Malenes mange råd i tankerne, rejser jeg nu af sted for, forhåbentlig, at vinde guldet med hjem til Danmark!”

// Mia

Da Mia mellemlandede i Findland, fangede jeg hende på telefonen.
Mens jeg kom med min lange ramse af gode råd og ting hun skulle huske,
som en nervøs mor der har sendt sin datter ud og rejse alene for første gang,
blev Mia i den anden ende af røret ved med at forsikre mig om at hun ikke kunne være bedre forberedt.
 Hun føler sig klar og slutter vores samtale af med at sige “Josephine, jeg skal nok vinde noget med hjem”

Det tror jeg på og jeg tænker på Mia hver dag mens hun i Syd Korea kæmper for Danmark! 

 

 // Josephine

 

 

Follow on Bloglovin

3

 • I absolutely lоvе yοur website.. Pleaѕant colors & themе.
  Did уou dеvеlop this site yourself?
  Pleаѕe reply back as I’m attempting to create my own personal site and would love to know where you got this from or just what the theme is named. Kudos!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • You’re on top of the game. Thanks for shraing.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camillo

  My partnеr аnd I stumbled οvег
  here fгom a different раge аnԁ thought I should check thingѕ
  out. I like ωhat Ι ѕee sо now
  i’m following you. Look forward to finding out about your web page repeatedly.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg vil giftes ...