Afrejse til World Miss University

Det uforventede er sket!

20121130-110731.jpg

Jeg er stadig ikke rask, vågnede flere gange i nat, og måtte ud i køkkenet og lave te, fordi min hals gjorde så ondt! Øv :( … men efter seks dage i sengen kan jeg simpelthen ikke holde det ud længere. Jeg har fået undt i ryggen af at ligge ned og derfor er jeg i dag kravlet ud af sengen og holder holder jule-hygge-dag med min mor. :-)

Jeg ved godt det ikke er jul, sådan rigtig endnu, men jeg er allerede helt vildt i julestemning. Normalt plejer den ellers først at indtæffe hos mig, omkring den 21-22 december, men i år er jeg virkelig på.

De sidste par dage når jeg, i min søgen efter en god radiokanal har ramt non stop julemusik på Radio Soft, har jeg skyndt mig væk og tænkt, at det var alt for tidligt med julemusik, 30 sekunder senere er jeg alligevel skiftet tilbage til Radio Soft og sidder og synger med på “merry christmas everyone” og “Det jul det cool” ;-) Meget uforventet, og meget mod min vilje da vi endnu ikke har paseret første december, må jeg erkende at jeg virkelig er i julehumør.

Min jule-hygge-dag med Mutti skal bruges på at tjekke tøjbutikker ud for julegaveønsker, og så skal der findes inspiration til årets juledekorationer. Den første søndag i December samles min mor, hendes to søstre + mænd og børn til store juledekorations dag. Så jagten er sat ind på kalenderlys og gran!

Hav en skøn dag!

// Josephine

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Afrejse til World Miss University