Miss Intercontinental finale!

En syg fredag!!

Billede taget da jeg besøgte min bror, i sidste uge.

Ondt i halsen og ondt i ørene betyder sofa og søvn og ingen festen og cocktails til mig i aften. Det er simpelthen for irriterende, at jeg er blevet syg! Jeg bliver i virkelig dårligt humør af det. Ikke nok med at jeg har det dårligt, så forsvinder min energi også, så jeg intet kan foretage mig. Jeg håber virkelig at min fredag på sofaen, betyder at jeg bliver rask og kan få noget ud af weekenden i morgen!

Da jeg kørte hjem fra arbejdet tidligere i dag, kørte jeg lige forbi Sticks&Sushi og købte lidt Misodip til mine edamamebønner og en omgang “mixed nuts” som jeg er helt vild med. Derudover kørte jeg lige forbi Netto og købte friske blåbær og clementiner.

Min mor har også lige været forbi med alverdens piller, friske hindbær, frisk salat og endnu flere clementiner til mig. Så dejligt. Nu er jeg rustet til en sund aften på sofaen.

Jeg kommer bestemt heller ikke til at kede mig, for i aften er der finale på Miss Intercontinental, som jeg skal se live på nettet. Så snart jeg har linket, smider jeg det selvfølgelig op. Undervejs igennem finaleshowet opdatere jeg naturligvis løbende med hvad der sker. Så hvis du ikke selv har mulighed for at se showet, kan du følge med her :-)

// Josephine

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Miss Intercontinental finale!