Lige nu!! Christina på Zulu

Billeder fra World Miss University

En af verden største skønhedskonkurrencer – World Miss University afholdes netop nu i Korea. Den danske repræsentant er Mia. Jeg har ikke snakket med Mia siden hun mellemlandede i Finaland på vej til Korea. Noget tyder på at hun ikke har afgang til internettet, ellers havde jeg helt sikkert hørt fra hende. Vi har både testet Skype og Viber, så hun ved hvordan vi kan kommunikere, men det kræver selvfølgelig adgang til Internettet. Heldigvis har jeg fået tilsendt lidt billeder af Mia og det ser ud til at hun har det godt :-)   

Jeg håber på at høre fra Mia en af de nærmeste dage. Ellers må jeg ringe til hendes telefon. Det er selvfølgelig lidt dyrt for hende, men jeg er nødsaget til at sikre mig at hun har det godt, og at hun vinder guldet med hjem til Danmark :-)

// Josephine

 

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lige nu!! Christina på Zulu