På vej til photoshoot og interview hos Se&Hør

DANMARK VINDER ENDNU EN INTERNATIONAL SKØNHEDSKONKURRENCE!!


Ja man tror, at det er løgn! Men endnu en af mine smukke piger har vundet en international skønhedskonkurrence. Denne gang er det Josefine, som har vundet Miss Teen Face Of Beauty International. Det er simpelthen så flot, og jeg er så stolt af hende. Hun har virkelig kæmpet i lang tid, for at få lov at repræsentere Danmark i en international skønhedskonkurrence. Nu har hun bevist at hun var det helt rette valg! :-)

Jeg er selv helt i chok over at mine piger og Jeg, har kunne levere TRE internationale vindere på mindre end to måneder! Normalt har Danmark en international vinder hvert 20-30 år, så det her er ret utroligt og aldrig sket før!
Jeg er virkelig glad – faktisk helt oppe og køre ;-)

Josefine er altså den tredje smukke, danske pige, der i år har vundet en international skønhedskonkurrence. Hun har lige ringet hjem fra Thailand, hvor den internationale konkurrence har fundet sted, og hun er helt rundt på gulvet. Hun siger, at hun har svært ved at forstå, at hun lige er blevet kåret som vinder af en international skønhedskonkurrence, alligevel erkender hun, at det ikke kommer helt som et chok. Hun har nemlig følt sig ret populær blandt dommerne hele konkurrencen igennem.
Kæmpe tillykke smukke Josefine, jeg er virkelig stolt af dig!! :-)

I november vandt Christina: Bride Of The World
I sidste uge vandt Mia: World Miss University og i dag har Josefine så vundet Miss Teen Face Of Beauty International. Derudover har mine piger vundet masser af titler, Top 5 placeringer, talent konkurrence og meget mere i år. 2012 har virkelig været et fantastisk arbejdsår, hvor resultaterne nu virkelig kan tale for sig selv! :-) 

// Josephine

 

 

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På vej til photoshoot og interview hos Se&Hør