Billeder fra World Miss University

Hul på min trommehinde

20121205-222353.jpg

Så ligger jeg i sengen igen, efter endnu et besøg hos lægevagten. Siden pencilinen ikke virker, tyder det på, at jeg alligevel ikke har mellemørsbetændelse, men i stedet en virus, der ikke kan behandles, og som derfor skal gå over af sig selv.. Derudover har lægevagten lige opdaget, at jeg har et hul på trommehinden .. Jeg er lige ved at tude. Kan simpelthen ikke overskue at ligge stille og vente længere.. Jeg vil være rask nu!!! .. Det er så frustrerende bare at ligge og vente, uden at kunne gøre noget. I morgen skal jeg op til min egen læge og have taget blodprøve, så de kan udelukke, at jeg har kyssesyge.. Og så skal jeg til en ørelæge. Det er nemlig ret alvorligt med mit øre. Lægevagten sagde, at der er risiko for, at det kan nedsætte min hørelse resten af livet ..

Så yes. Jeg har en fest og lægger mig nu til at sove. Jeg vil drømme om at vågne op i morgen og være frisk som aldrig før!! Husk nu at nyd du ikke er syg, kan nye julen og ikke mindst træne – Gud hvor jeg savner at træne og bevæge mig!!

20121205-222433.jpg

20121205-222809.jpg

Sov godt :-)

// Josephine

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Billeder fra World Miss University