Freja Dalsjö Show

KOPENHAGEN FUR STÅR BAG SKØNHEDSKONKURRENCE I KINA

Onsdag – første dag i modeugen er vel overstået. Dagen startede med den officielle pressekonference hvor bl.a. Margrete Vestager talte om mode og hvor vigtigt den danske modeindustri er for den danske økonomi. Det skrev jeg mere om i går – læs det indlæg her

På talerstolen var også en repræsentant for Kopenhagen Fur. 
Han satte fokus på herremode, som han mener bliver undertrykt i modeugen.
Meget passende var det derfor mandlige modeller og herremode der med Kopenhagen Furs åbningsshow startede modeugen. Lyset var dæmpet og musikken var høj mens de mandlige modeller gled henover de gamle gulve på rådhuset i København.
Et meget smukt show i eventyrlige omgivelser.

De seks designere der blev vist på catwalken var Maison Christian Lacroix, Gaspard Yurkievich, Astrid Andersen, Leonid Alexeev, Noting Hill, Baartmans & Siegel.

 

Kopenhagen Fur forsøger ihærdigt at trænge ind på det kinesiske marked. 
I deres forsøg på netop dette har de startet en kinesisk skønhedskonkurrence ved navn Miss Happines. Vinderen som blev kåret den 16. januar i år, var at finde på catwalken i København i dag.  

Kopenhagen Fur afholder skønhedskonkurrence i Kina:
I seks måneder har Kopenhagen Fur rejst rundt i Kina for at udbrede budskabet om ‘hygge’ og danske værdier. D. 16. januar kulminerede dette års Miss Happiness konkurrence så med kroningen af den rette repræsentant for Kopenhagen Fur i Kina i det kommende år.

Forud for kåringen ligger historien om regionale konkurrencer i syv kinesiske storbyer, hvor flere tusinde håbefulde piger mødte op til casting i håbet om at blive Kopenhagen Fur’s nye ambassadør. Tilbage står Su Siqi fra Shenyang som den helt store vinder med titlen Miss Happiness 2013-14.

Kåringsshowet var en sand fest, hvor de 20 finalister blev hjulpet godt på vej af syv danske topmodeller samt professionelle modefotografer. Til lejligheden var sammensat et dommerpanel med ekspertisen til at finde vinderen. Dommerpanelet bestod af international topmodel Julie Marie Iversen, konsulent hos Kopenhagen Fur Trice Tomsen, global design and trend manager Kopenhagen Studio Michael Holm, direktør i Beijing Fashion Co. Frankie Xie samt direktør for Department of Textile & Fashion Design fra Beijing Tsinghua University, Xiao Wenlin . 

Undervejs i konkurrencen er deltagerne ikke kun blevet bedømt på udseende, men også for deres talent og indre skønhed.

  Su Siqi var naturligvis ovenud lykkelig, da hendes navn blev udråbt som vinder. 17-årige Su Siqi kommer fra Shenyang, som ligger i det nordlige Kina, og har altid drømt om at blive model. Su Siqi har aldrig før været uden for Kina, men med titlen som Miss Happiness kan hun se frem til rejseaktivitet over hele kloden. Som topmodel for Kopenhagen Fur fik hun æren af at åbne Kopenhagen Furs show ved Copenhagen Fashion Week AW13 i går. 

// Josephine

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Freja Dalsjö Show