Er det en joke ?

TurboSlank

 Det har været en dejlig ferie, hvor der ikke er blevet tænkt ret meget over hvor meget, og hvilket noget mad der er kørt indenbords. Jeg ved godt, at ét af mine nytårsforsæt var, at der skulle sættes gang i en mere stabil træningsrutine og fortsat spises sundt, men man skal nyde sin ferie. Så min tanke var, at fra jeg ramte dansk jord, skulle de nye sundshedsregler gælde.. men .. men .. men .. Nogen er kommet mig i forkøbet. Da jeg kommer hjem og får tømt postkassen, ligger der en fin lille startpakke fra Turboslank.dk – “Den hurtige vej til et lettere liv” Det er ikke noget, jeg har tilmeldt mig, så enten er der nogen, der mener det er på tide, at jeg får et lettere liv, eller også er pakken bare sendt forkert – Who knows? ;-)

Jeg tager det som en lille fin opfordring, og starter nu mit sunde liv 2013.
Jeg tager en måned ad gangen. Så er der hele tiden kortere til de små delmål,
og motivationen bliver nemmere at holde oppe. 

Den første måned skal se sådan her ud:


Jeg kunne godt tænke mig at dele mine læseres gode tips og tricks.
Så hvis du har et godt råd til en sund opskrift, nogle gode mål du har sat dig, en god træningsform eller hvad som helst inden for emnet, så send mig en mail. (Josephine@helbrandt.dk) – Så laver jeg et oplæg med jeres tips og tricks! 

// Josephine

Follow on Bloglovin

1

  • Kirstine J. R. Hansen

    Husk at drikke et stort glas vand inden hvert måltid – vand er for det første super vigtigt – og så får du en hurtigere fornemmelse af mæthed, og kommer derfor ikke “til” at spise for meget! Har fungeret rigtig godt for mig ;-)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er det en joke ?