SPRING HAS COME::

Formel B

I går aftes var jeg på Formel B og spise med et par venner. Det er første gang, at jeg har været der inde, men alligevel havde jeg selvfølgelig en del forventinger, som de heldigvis levede fuldt op til. Selvom det er en fin restaurant med syv michelin stjerner bag sig, synes jeg atmosfæren var afslappet og hyggelig. 

formelb

Maden var super lækker. Først fik jeg en helt fantastisk ret med stenbiderrogn, kartoffel, karse og rygeost. Efterfølgende fik jeg kammusling med estragon og æble. 

stenbiderrogn, kartoffel og rygeost

Da vi var færdige med at spise, var stemning god, og Michelle og jeg havde ikke lyst til at tage hjem, men Mathias Boe og hans ven, ville ikke med ud og drikke cocktails, pga. en vigtig turnering i næste uge, så vi fortsatte videre alene. 

I aften har jeg inviteret mine vindere fra Queen Of Scandinavia på middag.
Vi skal første snakke lidt om arbejdet og planerne med Queen Of Scandinavia 2013, og så skal vi selvfølgelig videre i byen. I aften går det løs på Zen! :-)

redigeretIMG_0539

// Josephine

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SPRING HAS COME::