Travlt med finalen på Queen Of Scandinavia

DAY BIRGER ET MIKKELSEN PRÆSENTATION: WINTER NIGHT COLLECTION

image004

For et par uger siden var jeg inviteret til presseevent hos Day Birger et Mikkelsen.
De var klar til at præsentere deres nye “Winter night collection.”

IMG_3246

Også denne gang må jeg indrømme at jeg er vild med DAY, og at det fortsat er et af mine absolute yndlingsbrands. I “mainline” var jeg særligt vild med de her tre items.

IMG_3170IMG_3171IMG_3172IMG_3175IMG_3185

DAY viser i deres nyeste kollektion, hvor dygtige De er til at kombinere det rå og det feminien. De skaber tøj til den lækre feminien kvinde med rå kant. 

Særligt imponeret var jeg, over det løft de har formået at tilfører 2nd Day kollektionen. Hvor 2nd Day tidligere har været meget “Basic” har de nu formået at skabe en kollektion, der er meget mere en basic t-shirts, og brandet har nu, lige som hovedlinjen, formået at lægge sig på den helt perfekte og skarpe linje mellem feminint og rårt. 2nd day er blevet forvandlet og har fået sit eget udtryk.

IMG_3254

Læder, perler, palitetter og nitter går igennem hele kollektionen, og sammen med tynde “silkelook” toppe og bluser, formår de at tage de rå street-tendenser som bl.a. bomber jakken, (som jeg af en eller anden grund, ikke fik taget et billede af) med ind i et luksuriøst selskab, som til sammen skaber et hot, trendy, rårt, feminint og luksuriøst univers.

Jeg er fortsat helt vild med DAY BIRGER ET MIKKELSEN!

IMG_3201IMG_3207 IMG_3223

IMG_3226

IMG_3235

// Josephine

Follow on Bloglovin

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Travlt med finalen på Queen Of Scandinavia