Event hos Day Birger et Mikkelsen

Middag på Halvandet og kaffe på Christiania

I går var jeg til presseevent hos Day Birger et Mikkelsen. De præsenterede noget super lækkert tøj, som jeg glæder mig til at dele med jer i næste uge.

Efter eventet mødtes jeg med mine to veninder Mille og Amanda. 
Efter en hurtig tur op ad strøget blev vi enige om at køre en tur ud på Halvandet og spise noget mad og dele en flaske vin. Min ynglings beskæftigelse om sommeren er at sidde ved havet med gode venner og en flaske vin. 

IMG_3282IMG_3280

Da vi havde spist, solen var på vej ned og vinden tog til, kørte vi ind mod Christianshavn for at tage en kop kaffe hos Amanda. Den blev dog forvandlet til en Coffee to go, på Christiania. Jeg kan ikke rigtig finde ud af hvad min holdning er til stedet, men uanset hvad var det rigtig hyggeligt og spændende at gå en tur der inde med pigerne. Særligt fordi Amanda er vokset op på Christianshavn, og hele sin barndom er kommet på Christianias legepladser. Hun var derfor rigtig god til at guide os rundt og fortælle sjove historier om de steder og bygninger vi gik forbi.

IMG_3311IMG_3294IMG_3291IMG_3355

IMG_3359IMG_3363IMG_3308// Josephine

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Event hos Day Birger et Mikkelsen