Travlt til finalen!

Som det ENESTE skandinaviske land fik Danmark placeret ALLE sine finalister i toppen, da der i weekenden blev holdt skandinavisk skønhedskonkurrence i Stockholm

IMG_3367Så er jeg hjemme efter en spændende weekend i Stockholm.
Med pigerne fra alle fem skandinaviske lande ombord er finalen på Miss Supranational Skandinavia, Bride Of The World Skandinavia, Miss Scandinavia og Miss World Sweden blevet afholdt – og jeg er RIGTIG GLAD!

Som DET ENESTE land i skandinavien fik Danmark placeret ALLE sine finalister i toppen. Alle de danske piger placerede sig enten i Top 12, eller vandt en titel.

Placeringer blev således:
Bride Of The World Denmark 2013: Sisse
Miss Supranational Denmark 2013: Alexandria

Sisse skal repræsentere Danmark ved den internationale konkurrence i Taiwan i Oktober. Alexandria skal kæmpe for de rød/hvide farver i Hviderusland i September.
 

Miss Supranational best ind eveningdress: Mathilde
Miss Supranational photogenic: Natasja
Miss Supranational personality: Rikke
Top 12: Mathilde, Caroline, Karoline, Sisse, Alexandria og Natasja.

STORT TILLYKKE PIGER!
I har været så seje den her weekend, og gjort mig så stolt! 

 

IMG_3456

Udover at være produktionsleder på hele konkurrencen var jeg også, sammen med Miss World Sweden 2007, vært på hele showet. Det skyldes, at den pige der skulle have været vært blev syg. Lidt grænseoverskridende at stille sig op og kører et helt show, på engelsk, som bliver vist på Tv,  uden at være særlig godt forberedt. Men heldigvis gik det fint :-)

IMG_3374 IMG_3385

Smukke Julia repræsenterede Danmark ved Miss Supranational sidste år. Der vandt hun både en plads i top 10, og titlen som Miss Supranational Europe 2012. MEN hun vandt også Miss Supranational Talent for sin smukke stemme. Julia optrådte til finaleshowet, til stor begejstring for publikum. 

IMG_3392IMG_3427 IMG_3426De professionelle billeder fra finalen, skulle gerne komme i løbet af ugen :)

 

// Josephine

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Travlt til finalen!