MISS SUPRANATIONAL DENMARK BLIVER SAMMENLIGNET MED DEN SMUKKE MISS UNIVERSE USA!

Gode råd.. Fra en Miss Denmark til en anden..

lexa

Hvil i dig selv, udnyt situationerne hver dag bedst muligt og tage en dag ad gangen.
Sådan lød et par af de råd som Julia Prokopenko sendte Alexandria Eissinger afsted med, for lidt over en uge siden.

Alexandrias næse var vendt mod Hviderusland, hvor hun netop nu repræsentere Danmark ved en af verdens største internationale skønhedskonkurrencer – Miss Supranational. Inden afrejse har Alexandria fået min håndbog om, hvordan man vinder en international skønhedskonkurrence, vi har trænet, snakket og gjort alt for at hun kunne rejse afsted så velforberedt som muligt. Og netop med det for øje bad jeg Alexandria tage en lille snak med sidste års danske repræsentant – Miss Supranational Denmark 2012, Julia Prokopenko.
Med intet mindre end tre vundne titler i 2012, er Julia den rette at lytte til.

juliaherBilled: Miss Supranational Denmark 2012 – Julia.

Kort efter Alexandrias afrejse fra Danmark spurgte jeg Julia om, hvilke gode råd hun havde givet den nye danske Miss Supranational med på rejsen.

“Mine bedste råd til Alex var så og simpelt: tag det roligt og hvil i dig selv. Det lyder måske modsat af, hvad andre ville råde til, men det lykkedes ofte for dem, som er gode til at slappe af og være sig selv. Jeg kunne mærke, hun var meget nervøs og havde mange spørgsmål, men som jeg sagde til hende, handler det om, at udnytte situationen hver dag bedst muligt og tage en dag ad gangen. Så ser ‘de vigtige personer’, at miss-faconen er en naturlig del af en, som de gerne ser. Derudover er det vigtigt at være meget social og imødekommende samt snaksagelig, så husker de en – hvilket er vigtigt, når man typisk er 50-100 deltagere. Og til slut opfordrede jeg hende selvfølgelig til – for egen skyld – at nyde oplevelsen og de mange indtryk!!
Det er virkelig en oplevelse for livet!”

leax

I går fik jeg en kort snak med Alexandria, og det lyder bestemt som om, hun følger Julias råd og nyder rejsen og oplevelsen til fulde!!
Vi X’er fingre for at det går Danmark godt når finalen afholdes d. 6 september!

// Josephine

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MISS SUPRANATIONAL DENMARK BLIVER SAMMENLIGNET MED DEN SMUKKE MISS UNIVERSE USA!