MISS QUEEN OF SCANDINAVIA 2013 – MØD VINDERNE // KIRSTINE RICHTER - WORLD MISS UNIVERSITY DENMARK 2013

GIVE AWAY // GROWTH MASCARA

tumblr_m8gt22OBSA1rbpl35o1_500_largeI 2009 startede jeg med at blogge. Mit første indlæg kom efter, at jeg havde vundet Queen Of Scandinavia. Jeg startede med at skrive, fordi jeg gerne ville fører dagbog over de fantastiske ting, som jeg oplevede i forbindelse med Queen Of Scandinavia og de efterfølgende internationale skønhedskonkurrencer, hvor jeg repræsenterede Danmark.
Senere har min blog udviklet sig meget, og i dag er der mere 35.000 læsere der kigger forbi hver måned.

1000 tak fordi I gider at læse med. :-)
Som nystartet journaliststuderende kan jeg ikke løbe fra, at jeg elsker at skrive. Hele glæden bliver kun større, når der er en aktiv læser på den anden side. Så I skal vide, at jeg sætter stor pris på alle de mails og kommentarer I sender i min retning. Spørgsmål, ris, ros, kommentarer og forslag til blogindlæg er altid meget velkommen!

Jeg vil også blive glad hvis I har lyst til at følge min blog på Blog Lovin
(klik her)

*

GIVE AWAY – Mascara der får dine vipper til at vokse sig længere
Gennem tiden har min blog flyttet rundt på lidt forskellige platforme. I går var det præcis 1 år siden, at jeg flyttede til Bloggers Delight, og i den anledning har jeg en lille fødselsdags give away til to heldige læsere.

Gosh Cosmetics har lavet en mascara, der indeholder en serum, som giver dig længere og mere fyldige vipper – OG DEN VIRKER! Jeg var meget skeptisk, da jeg skulle prøve den, men jeg blev meget imponeret over resultatet. Jeg har anbefalet den til flere veninder og kvinderne i min familie, og de havde alle en positiv oplevelse med mascaraen.

Matas skriver på deres hjemmeside: Growth mascara indeholder et aktiv SymPeptide® XLash, som stimulerer vippernes vækst og giver synligt længere og fyldigere vipper. Det er dokumenteret til at give en synlig effekt efter 2 ugers anvendelse. Gummibørsten er beregnet til at tilføre vipperne længde og fylde. De små “gummihår” adskiller vipperne, og et reservoir på siden af børsten sikrer maksimal volumen.

mascara

Sådan deltager du…
For at vinde den lækre mascara skal du dele dette indlæg (dette link: http://josephinehelbrandt.bloggersdelight.dk/2013/09/give-away-growth-mascara/) på din facebookprofil og selv skrive en kommentar til. Når du har gjort det, tager du et billed af din facebook, hvor du har delt linket og sender det, sammen med dit fulde navn og adresse til min mail: Josephine@helbrandt.dk – Husk at skriv “Fødselsdags give away” i emnefeltet.

De to der skriver den bedste, mest kreative, anderledes eller sjove kommentar til linket vinder konkurrencen. /Yes.. Jeg er startet på journalistik, hvor kreative formuleringer er vigtige – så nu er jeg blevet smittet, og vil se hvor kreative I er ;-)

Jeg trækker vinderne d. 24/9

// Josephine

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MISS QUEEN OF SCANDINAVIA 2013 – MØD VINDERNE // KIRSTINE RICHTER - WORLD MISS UNIVERSITY DENMARK 2013