SUND TORSDAG // DRIK DINE GRØNTSAGER

1371719_10151848437132906_1407267066_nI dag er tredje “Sund torsdag” på bloggen. Et koncept jeg startede for tre uger siden. Læs hvorfor i det første indlæg – klik her.

Jeg er stadig på ferie i Californien, og derfor er denne uges sund torsdag lidt anerledes. Jeg har ikke nogen hjemmelavet sund ret til jer, i stedet har jeg en opskrift på en lækker grøntsagsjuice.

I mandags skrev Sisse om sine forberedelser til skønhedskonkurrencen Bride Of The World, hvor hun skal repræsentere Danmark. Her skrev hun bl.a. at hun en gang om måneden bruger en detoxkur, hvor hun får renset hele kroppen ud.

Uanset om du ønsker at udrense med en detoxkur, eller bare ønsker en sjovere måde at få de gode og sunde grøntsager på, så er her en super lækker opskrift på en juice, der indeholder gulerødder, æbler og ingefær. Ingefær er bakterie- og svampedræbende. Derudover er ingefær god for fordøjelsen og med til at styke dit immunforsvar og så hjælper ingefæren også på hovedpine, muskelsmerter, gigtsmerter, kvalme og oppustethed.

Det eneste du skal bruge er en frugtpresser, 8 gulerødder, 3 æbler og 1 stort stykke ingefær. Held og lykke med det :-)

// Josephine

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brunch i Malibu