/SUND TORSDAG

ANKOMST TIL MISS FACE OF BEAUTY INTERNATIONAL

josefineI dag lyder startskuddet til den internationale skønhedskonkurrence Face Of Beauty International. Den danske repræsentant er Josefine Holdt, og jeg har netop fået besked om at hun er landet i Bangkok klar til at kæmpe for en dansk sejr.

Sidste år blev konkurrencen vundet af danske Josefine Egebjerg, og vi håber selvfølgelig på, at den nye Josefine kan holde trofæet på danske hænder. Josefine Egebjerg rejser til Bangkok i morgen. Hun skal ned og følge konkurrencen, indtil hun skal overrække sin krone og trofæet til den nye vinder. Begge Josefiner har lovet løbende at sende opdateringer og billeder hjem fra Thailand. Derfor kan du i løbet af de næste 14 dage, følge med i den internationale konkurrencen her på bloggen. Imellemtiden så hjælp  smukke Josefine Holdt og Danmark frem mod sejr. På facebook kan du stemme på din ynglings kandidat. Den pige der vinder online afstemningen er sikret en plads i Top 10, og derved en tur mere på catwalken foran dommerne. STEM PÅ DANMARK – KLIK HER.

// Josephine

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

/SUND TORSDAG