HER ER PIGEN DER SKAL REPRÆSENTERE OS VED MISS INTERCONTINENTAL 2013

DANMARK VINDER TITEL TIL MRS. WORLD!

20131124-174232.jpg

I går aftes blev finalen på den internationale skønhedskonkurrence Mrs. World afholdt. Udover vinderen skulle der også kåres fem vindere af forskellige titler. Vores smukke danske repræsentant Nathalie vandt titlen som den smukkeste pige i “en eventyrlig kjole.” Alle finalisterne skulle på scenen i nogle specielle, meget anderledes og eventyrlige kjoler. Herefter blev Nathalie kåret som den pige, der var smukkest og gjorde det bedste indtryk i de kjoler.

Da jeg fik beskeden fra Nathalie kort efter finalen, var hun meget glad. “Jeg ville virkelig gerne vinde noget med hjem, og heldigvis lykkedes det at blive én ud af de fem der vandt en award :-) Jeg er så glad” skriver hun. Nathalie er nu på vej tilbage til Danmark, og i løbet af næste uge vil hun her på bloggen fortælle endnu mere om sin rejse til Kina og sin deltagelse i Mrs. World.

// Josephine

 

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HER ER PIGEN DER SKAL REPRÆSENTERE OS VED MISS INTERCONTINENTAL 2013