Miss Denmark på hospitalet i Thailand

/ONE OF MY FAVORITE OUTFITS

 

nu

Jeg har fået et par beskeder ang. den bluse jeg havde på, da jeg besøgte EuroZone til et interview om Queen Of Scandinavia. Blusen er fra Calvin Klein, og er et af de fund jeg gjorde mig i USA. Jeg kan godt lide kontrasten med den rå forside af læder og den bløde bagside. Glimmerbukserne er fra ichi. Jeg elsker det her outfit, fordi jeg generelt er glad for tøj, der er totalt afslappet at have på, men som stadig ser godt ud.

Se eller gense interviewt med Eurozone – klik her.

// Josephine

Follow on Bloglovin

2

  • Frederikke

    Hej Josephine. Super fedt tøj!! Hvor har du købt bukserne?? og iøvrigt er jeg stor fan af dine nye indlæg om sund mad hver torsdag. Tak for altid god inspiration :-) Knus fra Frederikke

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Jackobsen

    Du er altid så lækker i tøjet Josephine! Jeg ser gerne endnu fler af de her indlæg :-))

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Miss Denmark på hospitalet i Thailand