ADVENTSKONKURRENCE / VIND LINGERI FRA HOFF BY HOFF TIL EN VÆRDI AF 1000 KR.

NYT FRA MISS INTERCONTINENTAL

1452154_240405992785685_1153956771_n-1

Så er der nyt fra smukke Alexandria, som lige nu repræsentere Danmark ved den internationale skønhedskonkurrence Miss Intercontinental. Alexandria fortæller, at det går rigtig godt, at hun nyder oplevelsen og har det rigtig sjovt med de andre piger. “Jeg har det så sjovt med de andre piger, vi får masser af søvn, som man jo normalt ikke gør til en skønhedskonkurrence, og maden her nede er fantastisk.”

Alexandria bor sammen med Miss Tyskland, som hun har det godt med. I går var deltagerne til det officielle interview med dommerne, som er en vigtig del af konkurrencen. Pigernes præstation til interviewet betyder meget for hvem, der i sidste ende løber afsted med sejren. Alexandria vurdere selv, at det gik rigtig godt. Hendes store fordel er, at hun er halv amerikaner, er født i USA og boede der også de første år af hendes liv. Derfor snakker hun engelsk meget bedre end de andre deltagere, og det betyder også at hun kan udtrykke sig mere præcist.

På den anden side er Alexandria, og alle de andre piger fra europa ekstra udfordret i denne konkurrence. Miss Intercontinental sammensætter nemlig deres top 5, med en pige fra hver af de fem verdensdele. (Europa, Asien, Afrika, Sydamerika, Nordamerika) og da konkurrencen har flest deltagere fra Europa, betyder det, at de er mange flere piger i kampen om den ene europæiske plads i top 5. Finalen afholdes på lørdag. Lad os krydse fingre for at det går Alexandria rigtig godt. :-)

1470284_243754025784215_1855728745_n

// Josephine

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ADVENTSKONKURRENCE / VIND LINGERI FRA HOFF BY HOFF TIL EN VÆRDI AF 1000 KR.