ANKOMST TIL MISS INTERCONTINENTAL 2013

TODAYS OUTFIT // COZY BUT NICE..

20131204-134441.jpgDet her tøj passer perfekt til en dag på studiet. Det er nemlig lige så blødt og hyggeligt som nattøj, men stadig pænt. Indersiden af pallietbukserne fra Second Female er af det blødeste stof, så de krasser ikke, som palietter normalt gør. Blusen er fra Forever21 og blev købt på min tur til USA i oktober.

Jeg har aldrig været særlig god til vintertøj. Store bluser har aldrig været et hit. Jeg er mere pigen til små sommerkjoler og løse toppe. Men her har jeg faktisk fundet et sæt, som jeg godt kan lide. Eftermiddagen i dag står dog i sommertøjets tegn. Jeg er allerede begyndt at pakke til min tur til Thailand om 16 dage!! :-)

// Josephine

Follow on Bloglovin

2

 • Kristina

  Hold k*** nogen fede bukser! Kan man stadig købe dem i butikkerne? Tak for altid god inspiration :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • josephinehelbrandt

   Hej Kristina :-)
   De er ikke længere til salg på nettet, så jeg tror heller ikke du kan finde dem i butikkerne. Du kan forsøge at sende dem et billede af bukserne, og hører om de kan skaffe dig et par. Second Female kundeservice kan kontaktes på customerservice@secondfemale.dk

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ANKOMST TIL MISS INTERCONTINENTAL 2013