I AFTEN SLIPPER JEG ENDELIG UD I VIRKELIGHEDEN IGEN

Thursday night in town

Jeg havde en rigtig hyggelig aften i går. Jeg trængte virkelig til at slappe af, hygge mig, se pigerne og drikke et godt glas vin – og det fik jeg gjort! Jeg havde taget min veninde Carla med til reception hos Virty3D. Da det sluttede, blev vi inviteret med ind på restaurant Fabio. På vejen samlede vi min veninde Izabell op, og så stod den ellers på det lækreste mad og de skønneste vine. Alt sammen serveret i de smukkeste omgivelser og i fantastisk selskab. Jeg kan virkelig anbefale alle at besøge Restaurant Fabio på Falkoner Alle!

Efterfølgende tog hele selskabet på Congo, og da champagne og drinks havde givet os lyst til at danse, tog vi videre ud for at finde et dansegulv. En aften der endte lidt vildere end planlagt, men det var helt vildt hyggeligt. Jeg har heldigvis alligevel godt kunne tage mig sammen til både at få arbejdet lidt og fortsat med min eksamen i dag. Så skøn nat og produktiv dag. Perfekt kombination! God weekend :-)20140110-185942.jpg

20140110-190025.jpg

20140110-190014.jpg

20140110-190039.jpg

// Josephine

 

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I AFTEN SLIPPER JEG ENDELIG UD I VIRKELIGHEDEN IGEN