SØGER SMUK DANSK PIGE TIL KONKURRENCE I THAILAND!

MISS QUEEN OF SCANDINAVIA 2013 – MØD VINDERNE // MICKALA SCHWANENFLÛGEL – MISS INTERCONTINENTAL DENMARK 2013

mic

– Hvem er du?
Mit navn er Mickala. Jeg er 19 år gammel og bor på en stor bondegård, i en meget lille landsby uden for Roskilde, der hedder Slæggerup. På gården har jeg min egen lille ”lejlighed” hvor jeg bor sammen med min kæreste Mikkel, som lige nu er Kongelig Livgarder. Jeg går på Himmelev Gymnasium i Himmelev og arbejder for Simon Says Shop Roskilde. I min fritid træner jeg i fitness world, går til håndbold og spenderer tiden med mine fantastiske venner, søde kæreste og dejlige familie.

– Hvilke tanker gjorde du dig da du meldte dig til casting på Queen Of Scandinavia?
Det var et meget stort spring for mig at melde mig til castingen på Queen of Scandinavia. Jeg plejer ikke at være pigen der går med kjoler og høje stilletter. Tværtimod! Jeans eller joggingbukser, en t-shirt og et par slidte converse hørte til min comfortzone. Og oven i dét, plejer jeg heller ikke at være pigen der kan lide for meget opmærksomhed! Men da jeg blev spurgt om jeg ikke havde lyst til at komme til casting, tænkte jeg “hvorfor ikke?” Jeg havde jo intet at miste og kunne være heldig at få en fantastisk oplevelse ud af det. Hvilket jeg var så heldig at gøre!

– Hvordan oplevede du de tre dage I København, som finale strakte sig over?
Da Josephine ringede til mig og fortalte, at jeg var en af de 20 finalister, blev jeg overrasket og samtidig super glad. Jeg ikke regnet med at komme videre! Det tog lidt tid før det gik op for mig at jeg var en af finalisterne, og endelig kom ugen med workshopdagene og selve showet! Jeg var i starten bange for at stemningen under workshopdagene ville blive en anelse anspændt, at pigerne ville sidde og skue lidt til hinanden, og at det hele gik op i konkurrence, men hold nu op hvor blev jeg overrasket! De andre finalister var simpelthen de sødeste piger! Hjælpsomme, smilende og sjove at være sammen med! Det var en fantastisk oplevelse at gå fra lille provins/bondepige med slidte converse sko til at få lavet negle, blive stylet og blive iført et par stilletter, for til sidst at ligne en rigtig skønhedsprinsesse! Endelig har jeg også lært at gå virkelig pænt i et par stilletter, på kun en halv dag med catwalktræning! Showdagen kom og nervøsiteten steg i timerne op til showet. Jeg har aldrig i mit liv været så nervøs som første gang jeg skulle op på den catwalk foran alle de mennesker, men fandt bagefter ud af, at det var der slet ikke grund til! Jeg kunne simpelthen ikke vente med at komme derop igen!

– Hvilke tanker gik der igennem de hoved lige da du fik besked om at du havde vundet?
”Og vinderen af Miss Intercontinental Denmark 2013 er Mickala!” – jeg var ultra tæt på at tude da jeg hørte de ord! Jeg blev simpelthen så glad! Alle klappede, mine venner og min familie piftede og råbte – det var en FANTASTISK følelse! Jeg tror min hjerne blev fuldstændig tømt for tanker, jeg kan i hvertfald ikke huske hvad jeg tænkte da jeg blev råbt op, men nu vidste jeg at det gjaldt!

mickala

– Er du begyndt at forberede dig til den internationale konkurrence?
Skoene til byturene er skiftet ud med stilletter frem for sneakers, så mine tæer kan vende sig til dem, og 2-3 af de dovne tv-aftener om ugen, er byttet ud med en tur i fitness – som forberedelse til den internationale konkurrence!

– Hvad er dine forventninger til den internationale konkurrence?
Jeg er 1.000 procent sikker på at det bliver den vildeste oplevelse! At vinde titlen som Miss Intercontinental er vildt, men en ting der også er vildt, er når fremmede mennesker kommer hen i shoppingcentret og ønsker en tillykke! Det er ikke hver dag man lige oplever det!

im

// Mickala

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SØGER SMUK DANSK PIGE TIL KONKURRENCE I THAILAND!