AUKTION TIL FORDEL FOR KRÆFTENS BEKÆMPELSE

// Naturlige energikilder og sunde retter

994628_10151804568707906_2008237589_n

Det har været lidt begrænset med indlæg – og særligt af den personlige slags her på det sidste. Jeg har haft super travlt med at studere, og at lærer at være studerende igen. Det er virkelig underligt efter flere år, igen at være tilbage på skolebænken. Lektier, medstuderende og mødetider har ikke været en del af mit liv i lang tid, og nu skal jeg pludselig til at leve livet på en helt ny måde igen.

Studiet er spændende, givende og jeg står glad op og går glad i seng hver dag. Jeg skal bare lige bruge lidt tid på at vende mig til min nye hverdag. Jeg er super træt, når jeg kommer hjem fra universitet. Alle de nye indtryk tapper mig for energi, så jeg prøver at kompensere lidt med en ekstra vitaminpille, friskpresset juice, smoothies og generel sund mad og en løbetur. Jeg har også købt Bio Strath eliksir, som jeg spiser tre teske af om dagen. Det synes jeg faktisk har hjulpet lidt. Det kan bl.a. købes Matas til omkring 148 kr. for 250 ml.

Morgenmaden elsker jeg. Jeg har masser af ideer, og spiser noget forskelligt hver dag. Det måltid bliver aldrig kedeligt! Hvis opskrifter og billeder har interesse, så kommer jeg gerne med et par af dem? :-) Aftensmaden har jeg dog større udfordringer med. Jeg mangler ideer til sunde opskrifter, som ikke tager en krig at lave. Jeg er sikker på, at der sidder andre med samme problem, så hvorfor ikke hjælpe hinanden? Smid en kommentar med en sund middagsopskrift og så samler jeg dem i et indlæg til glæde og inspiration for alle :-) Andre tips til gode energikilder er også meget velkommen!

// Josephine

Follow on Bloglovin

5

 • Petra Henriksen

  Jeg vil meget gerne se og høre mere om din morgenmad… Og tak for tippet om eliksiren. Jeg vil købe den i Matas i dag, og håbe på den også giver mig ny energi. Kender alt for meget til ikke at have nogen energi så snart vi kommer til september måned.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Alexandria

  Jeg laver tit kyllingefrikadeller med chili, hvidløg, majs og forårsløg. Det smager super godt og samtidig er det sundt og meget meget nemt at lave.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thomas K. Andersen

  I know… Nok ikke typisk at mænd kommenter dine indlæg, men jeg følger tit med i dit liv og dit arbejde og synes du r meget interessant. (jeg har en kæreste, så bare rolig det er ikke på den måde ;-) Jeg laver tit friskpresset juice med æble, ingefærd, granatæble og gulerod. Det giver mig et kæmpe energiboost.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Burger uden brød er en sikkervinder hver gang!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Har sendt dig en opskrift på mail Josephine :)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AUKTION TIL FORDEL FOR KRÆFTENS BEKÆMPELSE