Klam mand skyld i mit blødende ben og ødelagte knæ

Turen går til Californien

sanfranNormalt er jeg typen, der godt kan lide at planlægge ting ud i fremtiden, så jeg kan gå og glæde mig. Derfor er det virkelig underligt for mig pludselig helt impulsivt at have bestilt flybilletter til Los Angeles med afgang om 14 dage.

Min skønne veninde Izabell nævnte ideen, mest for sjov tror jeg. Ført grinte vi af det, jokkede med det, og så endte vi alligevel med at bestille billetter. 

Vi starter med fire dage i LA. Der skal vi selvfølgelig ud og se lidt forskellige bydele. Så kører vi en tur til San Diego, inden vi vender snuden mod San Francisco. Vi bruger tre dage på at kører op langs Highway 1, fordi vi gerne vil opleve nogle af byerne på vej der op. Til sidst har vi tre dage i San Francisco, inden vi kører tilbage til LA, slapper af og flyver hjem. Jeg glæder mig helt vildt til at se sol, strand og palmer igen! Jeg kan slet ikke vente til jeg i LA skal trække en kjole over hovedet og glæde mig over at vinterjakken er blevet i Danmark. 

sanfr

Jeg har aldrig været i Californien før. Så hvis der er nogen, som ligger inde med gode ideer til hvad man skal se, hvilke byer og bydele vi skal besøge, hvor vi skal spise god mad, gå i byen og rigtig gerne ideer til hvor vi skal shoppe ;-) så vil jeg være utroligt glad for en mail eller en kommentar. 

// Josephine

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klam mand skyld i mit blødende ben og ødelagte knæ