Turen går til Californien

Weekend i Odense

1235388_10151826131847906_530821896_n.. Jeg har valgt at blive i Odense i weekenden. Der har været fuld fart på de sidste mange uger, og jeg har trængt til bare at være hjemme og få lavet nogle praktiske ting i lejligheden og slappet af.

I går eftermiddags var der fredagsbar på universitet. Her var planen, at jeg bare skulle have en enkelt “fyraftens-cider” men fredagsbaren udviklede sig, fortsatte hjemme hos mig med hjemmelavet strawberry daiquiri, og senere en tur i byen. Odense er ikke særlig interessant fredag aften, så vi var allerede hjemme i seng lidt i to.

Pigerne jeg hænger ud med er super skønne, og de kommer til middag igen i aften, inden vi giver Odense by night en ekstra chance. Min ven Kenneth fra København har taget turen over storebælt og skal være DJ, der hvor vi skal feste i aften, så nu er vi i hvert fald garanteret god musik.

Hvis der er nogen, der ved hvor, der er sjovt en fredag aften i Odense, så del det endelig med mig. De steder jeg var i går var helt tomme for mennesker.

// Josephine

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Turen går til Californien