TAPASFABRIKKEN

NY TRADITION PÅ BLOGGEN / SUND TORSDAG

20131002-205143.jpg

SUND ONSDAG! Det er et nyt navn, mine veninder her fra Odense og jeg har givet den tredje dag i ugen. Vi har aftalt at træne sammen minimum tre gange om ugen, men onsdag har vi gjort til vores særlige “sunheds-hygge-dag.” Hver onsdag tager vi sammen op og træner, for bagefter at gå hjem og lave sund mad. Vi skiftes til at købe ind, lægge hus til og lave mad til de andre.

I den forbindelse vil jeg som noget nyt indfører “sund torsdag” her på bloggen. Hver torsdag vil jeg dele onsdagens sunde ret og opskrift med jer. Forhåbenligt til inspiration og gavn.

Første “sunde onsdag” var i går. Og første middag var hos mig. Jeg lavede en kyllingsalat med karrydressing og en lille smule bacon.

Jeg havde købt en blandet pose salat, som jeg blandede med en pose rucola. Der til kom agurk, tomat og forårsløg. Derefter stegte jeg et kyllingbryst til os hver, som jeg havde krydret med karry. Jeg dryssede lidt bacon udover og serverede dertil en karrydressing, der var lavet på 5% Creme fraiche med karry, salat og en halv teske dijonsennep. Pigerne tog godt i mod det, og vi blev alle tre mætte. Hvis man gerne vil have lidt mere til, kan man riste et stykke rugbrød på panden med salt og rosmarin.

Hvis der sidder andre med gode sunde opskrifter, så send dem endelig til mig. :-)

// Josephine

Follow on Bloglovin

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TAPASFABRIKKEN