8 FASHION ITEMS ON MY WISHLIST

ADVENTSKONKURRENCE // STARLASH EYELASH EXTENSIONS

WE HEART IT

Glædelig jul! Så blev det første december. I min familie er det en tradition at vi mødes hvert år den første søndag i advent for at lave juledekorationer, spise æbleskriver og flæskestreg. I dag er ingen undtagelse og jeg glæder mig til at vi skal ud til min moster om lidt. Det er en rigtig hyggelig tradition, hvor man virkelig får kickstartet julehumøret. December er virkelig en måned der skal nydes! Stearinlys, julemusikken, gaver, familie, god mad og alt det andet, der gør den mørke måned hyggelig at komme igennem. Min mor og jeg har lavet kalendergaver til hinanden, så vi hver i sær kan åbne en lille gave hver morgen. Det er endnu en af vores hyggelige juletraditioner, som jeg elsker!

Her på min blog skal der selvfølgelig også være jul og skabes juleglæde. Derfor har jeg de næste fire uger, fire fantastiske adventsgave-konkurrencer. Hver søndag de næste fire uger vil jeg her på bloggen lægge en ny konkurrence op, hvor du har mulighed for at vinde nogle virkelig lækre præmier. Vinderen kåres den efterfølgende søndag. Og du behøver ikke vælge – du må gerne deltage i alle fire konkurrencer ;-)

UGENS ADVENTSKONKURRENCE:
VIND ET SÆT LÆKRE EYELASH EXTENSIONS FRA STARLASH!

STARLASH

Hvem kunne ikke ønske sig at holde jul med ægte bambi vipper, eller springe ind i det nye år med et par vipper der vil fuldende et hvert nytårsoutfit?

Starlash er Danmarks førende indenfor påsætning af eyelash extensions, og uddannelse af teknikere. De to skønne piger der har klinik både på Kgs. Nytorv og ved Forum i København, er super søde og meget dygtige til deres arbejde. Jeg føler mig altid i trygge og professionelle hænder når jeg besøger dem. Der er flere der tror at eyelash extensions ødelægger dine egne vipper, men det gør de her ikke! Mine vipper er kun blevet længere, mens jeg har haft exentions på fordi de så er blevet skånet for mascara og renseprodukter. Nu har du chancen for at vinde en fuld påsætning af et sæt nye eyelash extensions. Vinderen trækkes på næste søndag.

Besøg Starlash facebook side – Klik her // Besøg Starlash hjemmeside – Klik her

SÅDAN DELTAGER DU I KONKURRENCEN:
For at deltage i konkurrencen skal du:
1) Dele linket til denne konkurrence (https://josephinehelbrandt.bloggersdelight.dk/2013/12/adventskonkurrence-starlash-eyelash-extensions/) på din facebookprofil, med en kommentar du selv finder på. (Du er kun med i konkurrencen, hvis du skriver en kommentar. Det er ikke nok bare at dele linket)

2) Derefter sender du en mail til josephine@helbrandt.dk med dit fulde navn, telefonnummer og et billede af din facebook væg, så jeg kan se at du har delt linket. Husk at skriv “Adventskonkurrence Starlash” i emnefeltet.

God første advent og god jul!
// Josephine

 

 

 

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

8 FASHION ITEMS ON MY WISHLIST