RØDE BEN I DAGENS ANLEDNING

MISS DENMARK SYG I MALAYSIA

1461049_209202459263150_1294119872_n

Smukke Agnes repræsentere lige nu Danmark ved den internationale skønhedskonkurrence Miss Tourism International, som afholdes i Malaysia. Desværre er Agnes og fire af de andre piger blevet syge. Agnes har 38 i feber, halsbetændelse og influenza. Hun har været til lægen, og forhåbenligt virker de piller, hun har fået, hurtigt så hun får det bedre. Finalen er heldigvis først nytårsaften, så hun skulle gerne kunne nå at blive rask.

Udover de sidste par dages sygdom fortæller Agnes, at hun har det helt fantastisk. Hun hygger sig rigtig meget med de andre piger, og hun har været ude og opleve rigtig meget. I fredags skulle ‘miss trensetter’ kåres og pigerne fik alle sammen en top og et par shorts som skulle re-designes. Den der gjorde det bedst ville vinde. “Jeg var den der havde gjort mest ud af det – jeg havde syet shortsene om til en nederdel og syet en masse smykker på toppen og lavet et flettet mønster på ryggen. Til showet blev jeg kåret som top 10 og fik dermed en gaveæske med en parfume og nogle cremer” fortæller Agnes.Desktop7

I dag skulle den sidste af titlerne der gives før finalen uddeles. Og om det skriver Agnes: “Jubii – kom i top 10 idag til den sidste titel inden finalen ‘miss glamour’ – vi skulle danse og synge en julesang i et shopping center. Vi fik alle en ægte perlekæde og bagefter blev top 10 udvalgt. Vi skulle skifte til gallakjoler og gå et modeshow på scenen med nogle endnu dyrer smykker. Jeg vandt 2 fine silke tørklæder. I morgen starter vi på at øve finaleshowet igennem. Jeg glæder mig til finalen”.

Jeg sender alt min energi til Agnes og håber hun snart bliver rask! :-)

// Josephine

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RØDE BEN I DAGENS ANLEDNING