THE LOOK OF THAILAND

TID TIL STATUS // Ønsker og nytårsforsæt for 2013 – Hvad gik i opfyldelse?

Den 01.01.2013 offentliggjorde jeg her på bloggen fire ønsker og mål for 2013. I går faldt jeg over indlægget og turde næsten ikke læse, hvad jeg havde skrevet for et år siden. Mit nysgerrige gen medførte dog, at jeg ikke kunne holde spændingen tilbage, og med stor glæde kunne jeg konstatere at 3,5 ud af 4 mål og ønsker for 2013 er gået i opfyldelse og er lykkedes.

Mit største ønske og mål for 2013 var at blive optaget på enten Center for journalistik på Syddansk Universitet eller Århus Medie og Journalist højskole. Efter at have søgt to gange før i Århus og én gang før i Odense, havde jeg besluttet mig for, at det var nu eller aldrig. Heldigvis gik drømmen i opfyldelse i maj, hvor jeg fik brev om, at jeg var optaget begge steder. Jeg valgte Syddansk Universitet i Odense, og det er jeg rigtig glad for. :-)

Desktop8

Mit andet mål for 2013 var at kæmpe og knokle for at fortsætte den store succes, som jeg havde med Queen Of Scandinavia i 2012. Det lykkedes heldigvis også. I juli måned kunne jeg konstatere, at vi havde haft flere piger til casting end nogensinde før, og i august afholdte jeg et meget vellykket finaleshow på First Hotel Copenhagen.

1185217_10151739971607906_840645976_n

Mit tredje mål var at få trænet mere i 2013. Jeg skrev i mit indlæg sidste år, at 2012 havde været er år, hvor jeg i perioder havde været rigtig god til at spise sundt og træne, mens jeg i andre perioder havde glemt alt om den livsstil. De første to måneder af 2013 gik super, men så kom travlheden med Queen Of Scandinavia, og min minimale mængde af fritid blev prioriteret anderledes. Dog lavede jeg et comeback i august, hvor jeg lige siden har fået trænet mere og spist sundere. Jeg er glad for mit sidste halve år, men da målet var hele året, må jeg konstatere at målet kun halvt er lykkedes.

1544996_10152059033992906_1531514010_n

Mit sidste mål var, at jeg skulle blive bedre til at være impulsiv. Uden at jeg har tænkt ret meget over det, kan jeg faktisk nu se tilbage på et år, hvor jeg er blevet meget bedre til at være impulsiv. Jeg er blevet fan af impulsive handlinger, aftaler, fester, middage og alt muligt andet impulsivt, der pludselig kan gøre en grå mandag rigtig farverig. Min mest impulsive handling i år, var da min veninde pludselig fandt på at vi skulle tage til USA. Kort efter havde vi booket billetterne og 10 dage senere sad vi ombord på flyet. Jeg plejer altid at planlægge min ferie i god tid, så jeg rigtig kan gå at glæde mig, men den her ferie var en af de bedste nogensinde, også selvom jeg ikke havde ret lang tid til at glæde mig ;-)

CALICANON-188

Alt i alt har 2013 været et helt fantatisk år. Måske et af de bedste nogensinde..

// Josephine

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE LOOK OF THAILAND