fine

Mit navn er Josephine Helbrandt. Jeg er national director og producer på Danmarks største skønhedskonkurrence – Queen Of Scandinavia. Det betyder, at det er mig der finder, udvælger og træner de piger vi sender afsted for at repræsentere Danmark ved de store internationale skønhedskonkurrencer.

Min egen modelkarriere startede som to årig, og har med årene givet mig mange sjove og lærerige oplevelser, som jeg kan drage nytte af i mit arbejde i dag. I 2010 vandt jeg den internationale skønhedskonkurrence Miss Exclusive Of The World. Siden har jeg skrevet en håndbog, om hvordan man vinder internationale skønhedskonkurrencer, og den har været med til at placere mine piger i toppen ved de internationale skønhedskonkurrencer. Tre er endda endt øverst på sejrsskamlen som vindere.

Udover Queen Of Scandinavia driver jeg min egen virksomheder, hvor jeg laver modeshows, events og pr-arbejde for forskellige brands og virksomheder, som eksempelvis Brdr. Alex Petersen, Hanne Bloch, Lasse Spangenberg, Calvin Klein og Dyrberg/Kern. Alt dette kombineres med en travl hverdag som journaliststuderende på Syddansk Universitet.

Min blog handler om min hverdag, mit arbejde, fester, events, mode, kost, motion og alle de andre ting der fylder i min hverdag. Jeg håber, at du vil finde det interessant at læse med :-)

// Josephine