Vil du med til Queen Of Scandinavias julefrokost?

Billeder fra Queen Of Scandinavias Julefrokost!

De er smukke, det har de papir på. De fører Danmark til tops ved de internationale konkurrencer, og nu har jeg opdaget, at de også er virkelig gode til at feste.
Vi havde en helt fantastisk Queen Of Scandinavia julefrokost i går!
(Så fantastisk at jeg glemte alt om at tage billeder – men her er de få jeg fik taget :-)) 

 

Jeg var først hjemme i min seng klokken 06 i morges. Jeg havde Sarah med hjemme, som lige er kommet hjem fra Kina, hvor hun vandt en flot 4. plads. Der blev spist pasta med ketchup, på bedste “BeautyQueen style,” inden vi hoppede i seng. 

 

Klokken 10 blev jeg så vækket af min telefon. Det var vigtigt arbejde, som jeg var nødsaget til at tage mig af. Nu er Sarah taget af sted på vej hjem mod Fyn, inden snestormen lægger hele landet ned. Jeg vil hoppe ind i seng og få lidt mere søvn.

 

// Josephine

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vil du med til Queen Of Scandinavias julefrokost?