Queen Of Scandinavia - Julefrokost!

Vil du med til Queen Of Scandinavias julefrokost?

Så er der pakket julegaver ind til mine piger fra Queen Of Scandinavia, og små gaver til bordkort er fixet. Jeg er simpelthen så lykkelig for, at jeg er blevet rask, og er klar til i aften. Det havde jeg godt nok ikke, turde håbe på, for hold op hvor har jeg haft det skidt.

I aften bliver selvfølgelig med varmt tøj, og jeg tager mine forholdsregler, for jeg skal godt nok ikke ligge syg i næste uge også.. Uanset hvad er det bare dejligt at være frisk nok til at komme lidt ud efter 14 dage i sengen.


Nu nupper jeg mig lige en lur, inden jeg skal i bad og gøre mig klar.
Hvis du har lyst til at komme og feste med mine smukke piger og jeg i aften, så holder vi julefrokost-fest på Baglokalet – Nørregade 26 i København, efter vores middag.
Kom og fest med :-)

 

// Josephine

  

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Queen Of Scandinavia - Julefrokost!