SØGER DANSK REPRÆSENTANT TIL WORLD MISS UNIVERSITY!

Har fået tjekket min fedtprocent

1131539-11-1362070305872_large

I morges var jeg for første gang nede og få tjekket min fedtprocent. Det var ret motiverende. Jeg var spændt på at se, hvordan det står til indeni min krop, og heldigvis var resultatet rigtig positivt. Jeg har så lidt fedt i kroppen, at jeg bestemt ikke må have mindre, og gerne må få lidt mere, min muskelmasse er større end gennemsnittet for piger i min alder, og så fik jeg besked om, at jeg faktisk bør indtage flere kalorier om dagen, end jeg gør lige for tiden. Det var motiverende at se at min krop har det godt indeni, og nu har jeg fået endnu mere lyst til også at nå mine ydre mål. Samtidig var det ret sjovt, at maskinen fortalte at min krop er ung og frisk som en 12-årig krop. ;-) I løbet af de sidste to måneder har jeg lagt min kost om og fået trænet meget mere end jeg plejer. Det har givet mig en meget bedre følelse i kroppen, og det er dejligt, at det så også stemmer overens med, hvad testen fortalte mig i morges. Jeg er stadig super motiveret, nyder at leve sundt, og har bestemt de sidste par måneder genfundet glæden ved at træne. Jeg kan varmt anbefale at få lavet sådan en test, hvis du også skal have et skud med motivation. God fitness-onsdag!

// Josephine

Follow on Bloglovin

4

 • Camilla

  Det er altid virkelig motiverende at følge med din blog. Jeg vil også få lavet sådan en test. Håber mit resultat bliver lige så godt som dit ;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Skibber

  Hej Josephine
  Ved du hvor man kan få tjekket sin fedtprocent?
  Tak for en god, underholdende og inspirernde blog
  Hilsen Pernille

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Hej Josephine… vil du ikke lave lidt flere indlæg om din træning og mad?? hvordan du lever sundt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det flot, super lækkert at få bekræftet at din sunde livsstil bærer frugt i form af en sund og glad krop indeni :D

  Og så elsker jeg konceptet med fitnessonsdag ;)

  Kh Anna
  http://thewonderwomanwannabe.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SØGER DANSK REPRÆSENTANT TIL WORLD MISS UNIVERSITY!