Deltagelse i Queen Of Scandinavia har ført til stor medieopmærksomhed og modelkontrakt for Færøske Sonja

Klam mand skyld i mit blødende ben og ødelagte knæ

1370507_10151817571112906_508356680_nEn ellers rigtig fed bytyr endte med, at jeg måtte bæres ud af natklubben fordi jeg – takket være en slesk idiot – ikke kunne gå.

I fredags var jeg i byen med seks skønne veninder. Det var fantastisk at være tilbage i København og se dem igen.

 Vi startede på ZEN – og der skulle vi nok være blevet. Jeg havde glædet mig til at feste på ZEN igen efter tre uger væk fra København, men denne fredag var der desværre ikke ret mange mennekser. Derfor tog vi videre på Sunday. Festen startede godt, men mens jeg står og danser med mine veninder, kommer der pludselig en fyr hen og stikker sin hånd ned i min bh. Jeg får et chok og skubber ham væk. Da han kommer tilbage anden gang, får han en flad, men da han kommer tilbage tredje gang, tager jeg fat i ham og skubber ham et par meter væk, mens jeg holder fast i ham og skælder ud. Pludselig falder han bagover, og han hiver mig med i faldet.

Da jeg kommer op igen, har jeg blod ned af benet. Jeg beder en bartender om en klud og bliver vist ud i køkkenet, hvor jeg sætter mig og får en flaske vand, men da jeg vil rejse mig op igen, vil mit knæ ikke samarbejde, det gør ondt og jeg kan slet ikke støtte på det.

Jeg er virkelig taknemlig for, at der var nogen gode venner omkring os som bar mig ud og kørte mig hjem i seng.

Heldigvis kan jeg godt gå nu, men det gør stadig ondt og lægerne siger, at jeg er nødt til at give det lidt tid. Forhåbenligt forsvinder det af sig selv.

Men hvad sker der for fyre der tror, at de kan tillade sig alt? Jeg bliver helt hysterisk over den opførsel! Hold dine fingre for dig selv klamme mand!

// Josephine

Follow on Bloglovin

3

 • Camille Larsson

  Nogen mænd er bare så nasty! Jeg håber vitterligt han blev smidt ud af klubben på røv og albuer!! Har selv prøvet noget lignende en gang. Det er så ubehageligt!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mikkel K.

  Det er langt fra alle mænd der er sådan der når de er i byen. Du er en smuk pige så jeg forstår ham godt. Derfor er det dog stadig langt fra okay sikke en stodder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Jeg bliver altid taget på røven, når jeg er i byen på de der steder som Simons og Sunday og jeg er SÅ TRÆT AF DET! Håber dit knæ kommer i bedring hurtigt

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Deltagelse i Queen Of Scandinavia har ført til stor medieopmærksomhed og modelkontrakt for Færøske Sonja