5 kommentarer til // Naturlige energikilder og sunde retter

 1. Petra Henriksen

  Jeg vil meget gerne se og høre mere om din morgenmad… Og tak for tippet om eliksiren. Jeg vil købe den i Matas i dag, og håbe på den også giver mig ny energi. Kender alt for meget til ikke at have nogen energi så snart vi kommer til september måned.

 2. Maria Alexandria

  Jeg laver tit kyllingefrikadeller med chili, hvidløg, majs og forårsløg. Det smager super godt og samtidig er det sundt og meget meget nemt at lave.

 3. Thomas K. Andersen

  I know… Nok ikke typisk at mænd kommenter dine indlæg, men jeg følger tit med i dit liv og dit arbejde og synes du r meget interessant. (jeg har en kæreste, så bare rolig det er ikke på den måde ;-) Jeg laver tit friskpresset juice med æble, ingefærd, granatæble og gulerod. Det giver mig et kæmpe energiboost.

 4. Caroline

  Burger uden brød er en sikkervinder hver gang!

 5. Mathilde

  Har sendt dig en opskrift på mail Josephine :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *