WALK THE STAIRS

Planlægningen af Queen Of Scandinavia 2013 er i fuld gang!

Billede fra finalen på Queen Of Scandinavia 2012.

Billede fra finalen på Queen Of Scandinavia 2012.

Efter at have set en masse shows til modeugen har jeg fået en masse inspiration og tanker til mit eget show i august, hvor jeg holder finale på Miss Queen Of Scandinavia.
 I går stak dagen helt af i arbejde for mig. Jeg sad foran computeren og med blok og blyant hele dagen, tegnede, brainstormede, lage budget og skrev ideer ned. Jeg har haft lidt svært ved at motivere mig selv til at komme i gang med planlægningen af det næste show. Der er trods alt et stykke tid til, og jeg plejer altid at have langt kortere tid til det hele.

 

Men i går aftes genvandt jeg pludselig motivationen. Så meget at jeg har arbejdet det meste af natten. Nu har jeg besluttet at prøve at udnytte at jeg har lidt ekstra tid i år.

Selvom det var fredag, havde jeg ikke lyst til at tage i byen. Tror jeg fik lidt nok af cocktails og mingling under modeugen, så i stedet kørte jeg hjem til mine forældre, spiste god mad, drak lidt rødvin og så fjernsyn. På Zulu viste de Victorias Secret Fashion Show. Jeg har ikke i tankerne at lave noget lignende, men jeg fik en masse gode ideer og blev helt i arbejdsstemning. Da mine forældre gik i seng, kørte jeg derfor hjem og arbejdede videre. Jeg har fået skrevet en masse gode ting ned, og jeg glæder mig allerede til det bliver mandag, så jeg kan få sat nogle af mine nye ideer i gang.

universe
Var der nogen af jer der så Miss Universe på Zulu i går?
Jeg har en lille “hemmelighed” jeg vil røbe senere..
For lige nu har en dansk pige mulighed for at deltage i et show der er endnu større. 

// Josephine

 

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WALK THE STAIRS