ELLE Style Awards kommer til Danmark

GIVEAWAY: PROFESSIONELLE EYSLASH EXTENSIONS

IMG_2408

Jeg er træt, og jeg vil bare gerne i seng. Jeg smider mig på sengen, trække dynen op og skal lige til at slukke lyset, da jeg opdager, at jeg ikke glemt at fjerne makeup. Væk med dynen, op fra sengen og ud på badeværelset. Træt gnidder jeg mig i øjet med makeupfjerner og tænker, at det må være slut med at gå med makeup. Jeg hader simpelthen at fjerne det.

Drengene kan nok ikke sætte sig ind i min situation. Men jeg er sikker på, at rigtig mange piger har oplevet det samme. Til alle dem har jeg nu løsning! STAR LASH!

STAR LASH laver vippe extensions. Flotte lange, tykke og buede vipper, som sidder flot lige fra jeg står op til jeg går i seng. Helt uden brug af mascara.

Star Lash er Danmarks første og førende klinik inden for Single Eyelash Extensions. De har mere end 6 års erfaring, og kan tilbyde dig en top professionel behandling.

 LASH

Jeg er særlig glad for mine vipper lige nu, hvor vi hver weekend rejser landet rundt og afholder castings. Det er nogle lange dage, hvor vi kommer sent i seng og skal tidligt op. Derfor er det en ren befrielse ikke at skulle stå og op tænke på makeuppen.

I samarbejde med STAR LASH udlodder jeg nu et gavekort til en fuld påsætning af vippe extensions til en værdi af 995 kr.

STARLASH 

Det eneste du skal gøre, for at deltage i konkurrencen er at dele dette link:
www.facebook.com/Queenofscandinaviadk på din facebookprofil med ordene:

 

_______________________________________

 

Danmarks største skønhedskonkurrence, leder nu efter uopdagede skønheder.

VIL DU REPRÆSENTERE DANMARK VED EN INTERNATIONAL SKØNHEDSKONKURRENCE MED ALT BETALT?

De sidste tre års vindere er gået fra aldrig at have stået foran et kamera før, til nu at være modeller hos nogle af landets største modelbureauer. 

 

Læs mere om konkurrencen, hvor der afholdes casting og hvordan du tilmelder dig casting på www.Queenofscandinavia.dk

_______________________________________

 

Når du har postet opslaget på din væg, tager du et billede af det og sender billedet i en mail til Josephine@helbrandt.dk med dit fulde navn og adresse.

Så er du med i konkurrencen om det eftertragtede gavekort.

 

Vinderen bliver kontaktet direkte d. 10 juni.

// Josephine 

 

 

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ELLE Style Awards kommer til Danmark