Aktiv efter ferie

TILBAGE! FLYVENDE PÅ VANDET EFTER FEM ÅRS PAUSE

960934_10151695369782906_1712937199_n

Jeg levede og åndede for vandski. Det meste af min fritid blev brugt i Holte Vandski Klub,  og jeg var kun få uger fra mit første DM, da jeg pludselig faldt og landede helt forkert. Det betød et forskubbet kraveben og et knækket AC-led i skulderen. 

Siden da har jeg ikke stået på vandski, men i stedet haft rigtig mange problemer med min skulder og ryg. Jeg har altid håbet, at jeg igen skulle kunne komme tilbage på min vandski, men har ikke turde forsøge, af frygt for at gøre min skulder og ryg værre. 

Men i dag kunne jeg ikke styre mig, og for første gang i fem år,
var jeg igen flyvende på vandet! Det gør mig så glad at suse henover vandet.
Jeg føler mig helt fri, og jeg kan ikke andet, end at være totalt glad når jeg står der!

Vandet var ikke fantastisk i dag, der var mange bølger,
og min krop kunne godt mærke at det var længe siden, den sidst havde brugt vandskimusklerne. Alligevel var det fantastisk at være tilbage!

// Josephine

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aktiv efter ferie