Life made comfortable

BILLETSALGET TIL FINALEN PÅ DANMARKS STØRSTE SKØNHEDSKONKURRENCE – QUEEN OF SCANDINAVIA, ER NU SKUDT I GANG!

billede

Det glæder mig, her fra min plads i solen, at kunne skyde gang i billetsalget til årets finaleshow på Queen Of Scandinavia. Indtægterne fra billetsalget går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse. Jeg håber selvfølgelig at interessen for showet er stor og at vi får solgt en masse billetter, så vi kan give en ordenlig sum penge til det gode formål.

støt

Før er billetterne blevet udsolgt kun 10 dage, så vi opfordre til at man ser at får købt sin billet, hvis man vil ind og se showet.

maria

Finalen afholdes i år på First Hotel Copenhagen. Det er et super fedt sted, med de bedste faciliteter. Jeg er overbevist om at årets show bliver fantastisk. Jeg glæder mig til at de 20 finalister på catwalken og endnu mere til at finde ud af hvilke fire piger der ender med at skulle repræsentere Danmark ved internationale skønhedskonkurrencer her i efteråret. 

elldaani

For alle over 18 år er billetten inkl. afterparty på Københavns mest ekslusive natklub ZEN. Billetten dækker også over transport fra First Hotel Copenhagen til Zen og en times fri bar fra 23.30 – 00.30 på den luksuriøse natklub.

BILLETTERNE KAN KØBES HER!

Jeg glæder mig til at se jer til finalen!! :-)

// Josephine

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Life made comfortable