VI NYDER LA

Queen Of Scandinavias Sisse Winther i “Pengene på bordet” på TV2 i aften

sisse12I november skal hun til Taiwan for at repræsentere Danmark ved den internationale skønhedskonkurrence Bride Of The World, men i aften kan du opleve den blonde skønhed i TV2 programmet “Pengene på bordet.” Sisse er i studiet med sin ven Mads, og sammen kæmper de om at vinde 2 millioner kroner. Se hvordan det går i aften på TV2 kl. 20.00 :-)

Sisse lover at det bliver hyldende morsomt ;-)

I morgen kan du her på bloggen læse hvordan Sisse forbereder sig til den internationale skønhedskonkurrence. Hun skriver både om kost, træning, detoxkure og om at lære kinesisk. Så kig forbi i morgen :-)

// Josephine

Follow on Bloglovin

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VI NYDER LA