FINALE PÅ WORLD MISS UNIVERSITY I DAG

DANMARK VINDER WORLD MISS UNIVERSITY!!

JAAAAA!! Smukke Mia har lige ringet hjem til mig fra Korea, hvor hun netop nu er blevet kåret som vinder af en af verdens største og mest anerkendte skønhedskonkurrencer World Miss University!

(BILLEDER FRA KOREA KOMMER SNARREST MULIGT)

Mia var helt ude af sig selv, hun kunne kanp nok få et ord frem og var meget chorkeret.
Da jeg spurgte hende, hvad hun havde følt i de sekunder, hvor det gik op for hende, at hun havde vundet, kunne hun næsten ikke forklarer mig det.

“Jeg var helt i chok. Jeg forstod det slet ikke. Pludselig begynder de andre piger foran mig at flytte sig og gøre plads til at jeg kan gå frem og modtage mit trofæ, og først der forstår jeg, at jeg virkelig hørte rigtigt da de råbte .. And the winner is.. Miss Denmark!! forklarer Mia.

Hun er nu ved at klæde om, inden hun skal ud og hyldes til det store afterparty. Hun har lovet at sende billeder hjem og komme med lidt flere deltajer, om hvad der går gennem kroppen på hende netop nu. Lige nu har jeg dog bedt hende om bare at gå ud og nyde det og blive fejret! Det er så flot Mia, og jeg er simpelthen så stolt!

De sidste tre piger jeg har sendt af sted til internationale skønhedskonkurrencer, har gjordt det fantastisk. Christina vandt i oktober Bride Of The World, Sarah er netop kommet hjem fra Kina hvor hun blev nr. 4 ved Miss Tourism Queen Of The Year og nu har smukke Mia altså vundet World Miss University. 

Det har aldrig gået så godt for mine/Queen Of Scandinavias danske piger, som det gør netop nu. Det skaber en enorm glæde og stolthed hos mig at se hvor flot mine piger klarer sig. Det giver mig blod på tanden til at fortsætte, og det bekræfter mig i, at jeg vælger de rigtige piger og at min håndbog, gode råd og træning virker, og fører dem helt til tops! Det er fantastisk når resultaterne taler for sig selv! :-)

 

Ej hvor er jeg glad!! :-)
Det er en helt fantastisk følelse, når mine piger klarer sig godt, og ikke mindst når de vinder. Faktisk vil jeg sige, at det er endnu mere fantastisk en dengang jeg selv vandt!
Det her jeg virkelig glad for og meget stolt af! 

 

// Josephine

 

 

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FINALE PÅ WORLD MISS UNIVERSITY I DAG