SUND TORSDAG // SESAMKYLLING I RISPAPIR

MIT NYE FORHOLD

20140206-164919.jpg

Det har været undervejs et stykke tid, og nu er jeg endelig klar til at fortælle jer, at jeg er blevet en del af det eksklusive bloggernetværk Selected Bloggers. Derfor er det her det sidste indlæg, som jeg skriver hos Bloggers Delight. Fra nu af skal i kigge med på Josephine.Helbrandt.dk. Det er lidt underligt at forlade Bloggers Delight, der har været den platform hvor min blog for alvor er vokset. Men skiftet til Selected Bloggers vil forhåbenligt kun bidrage positivt til udviklingen. Jeg glæder mig til at dele endnu flere tanker, oplevelser og ideer med jer på mit nyt site.  :-)

KLIK HER FOR AT BESØGE MIN NYE BLOG

Follow on Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SUND TORSDAG // SESAMKYLLING I RISPAPIR